Bénazir - Anders zijn mag

  • PDF
Gebruikerswaardering: / 0
LaagsteHoogste 

Benazir - Anders zijn mag“Anders zijn mag”…. Een pakkend boek met concrete verhalen, theorie en leuke, grappige anekdotes. Dit boek is geschreven door een persoon die vol passie met mensen omgaat en mensen écht wil helpen. Door haar achtergrond binnen de psychologie, de kennis van “de andere wereld” en haar enthousiasme maken haar tot een absolute kenner binnen dit onderwerp!

Zelf ben ik werkzaam als IB-er (Intern Begeleider) binnen een basisschool. Regelmatig kom ik kinderen tegen waarvan ik denk: “hier is iets aan de hand…”
Je kunt het gedrag niet plaatsen (je zeker weet dat de thuissituatie goed is), of een leerling die hele verschillende buien heeft. De ene keer extreem rustig en dan opeens vanuit het niets extreem agressief. Vaak denk je in zogenaamde stoornissen en vergeet je weleens “anders” te kijken. Het moeilijke is echter om dit onderwerp bespreekbaar te maken bij ouders (en collega’s!)

Dit boek geeft inzicht. Kinderen mogen anders zijn en hun gedrag is niet altijd te plaatsen in stoornissen. Ik hoop dan ook dat door dit boek meer mensen bewust worden van “de andere wereld” en dat het onderwerp meer bespreekbaar wordt gemaakt.

Kortom: ik vind het boek een absolute aanrader voor ouders, collega’s, sceptici en mensen die nieuwsgierig zijn geworden in dit onderwerp. Je hoeft niet in “de andere wereld” te geloven, maar na het lezen van dit boek zal je er ongetwijfeld over gaan nadenken en zullen puzzelstukjes op hun plaats vallen!

Bestel dit boek bij Bol.com...